Grupimi qytetar “Bicycle Durrës” në emisionin ‘Mirëmëngjes Shqipëri’

Përfaqësues të grupimit qytetar “Bicycle Durrës”, ishin këtë të hënë në emisionin ‘Mirëmëngjes Shqipëri’, në Radio Televizionin Shqiptar, ku folën rreth qëllimit të grupimit, aktiviteteve dhe objektivave në vijim.

Autori:  ‘Mirëmëngjes Shqipëri’
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s