“PEDALO PARADA” Në Durrës. Nisma për një mentalitet tjetër të lëvizjes në qytet

 “PEDALO PARADA” Në Durrës.    Video

Pedalimi dhe promovimi i nje lloj levizjeje qe ka nje mesazh nga pas. Kjo nisem eshte per nje mentalitet levizjen n’qytet per ta bere ate sa me funksionale, jemi ne nje perjudhe ku gjithmon e me shume ti themi njeri tjetrit lejini automjetet dhe drejtohuni tek levizjet alternative “Pedalimi” dy rrotaket jan nje zgjidhje .

Autori: Top-Channel
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s