Grupimi “Bicycle Durrës” oganizon pedalim në formë proteste për më shumë korsi biçikletash

Në qytetin e Durrësit është organizuar  një pedalim në formë proteste  nga grupimi “Bicycle Durrës” , i cili nisi në orën 10:30, përpara teatrit “Aleksandër Moisiu”, për të vazhduar më pas në rrugët e qytetit.

Në fokus të këtij aktiviteti ishte kërkesa  ndaj institucioneve shtetërore, për më shumë sinjalistikë, vendparkime dhe korsi biçikletash.

Thirrjes për pedalim me biçikleta në formë proteste  ju përgjigjën dhjetra qytetarë të Durrësit dhe sigurisht anëtarët e grupimit “Bicycle Durrës”.

Autori: 27.al
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s